У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

 

17 травня 2011 року о 10.00 годині відбудеться відкриття Науково-методичного центру сучасних засобів навчання Фізико-математичного інституту. Відкриття центру супроводжуватиме робота постійно діючого науково-інформаційного семінару на тему: «Роль та місце сучасного навчально-лабораторного обладнання в процесі вивчення дисциплін фізико-математичного та природничого циклів». 

Запрошуємо Вас взяти участь в урочистому відкритті Науково-методичного центру сучасних засобів навчання Фізико-математичного інституту НПУ імені М.П.Драгоманова за участю групи компаній «Резонанс» та німецького виробника сучасного високотехнологічного навчального обладнання PHYWE Systeme GMBH (Німеччина).

Відкриття центру супроводжуватиме робота постійно діючого науково-інформаційного семінару на тему: «Роль та місце сучасного навчально-лабораторного обладнання в процесі вивчення дисциплін фізико-математичного та природничого циклів».

Під час семінару відбудеться демонстрація навчального обладнання  компанії PHYWE Systeme GMBH для проведення лабораторно-практичних і демонстраційних робіт із використанням інноваційних методик в освітньому процесі.

Семінар відбудеться 17 травня 2011 року о 10.00 годині в

Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9

Детальну інформацію щодо участі у семінарі можна отримати за  телефонами:

роб. тел.: (044) 235-09-34

моб. тел.: (099) 200-08-94

Координатор проекту: Олефіренко Тарас Олексійович

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти