У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

З 12 березня 2013 року на сайті проводилось голосування "Кращий студент Фіз-мату 2013 року". На жаль, в системі голосувань були знайдені недосконалості, які використовувались деякими користувачами для неправомірного голосування. Тому результати голосування не можуть вважатись чесними і прозорими. Дирекцією Фізико-математичного інституту і модератором сайту було прийняте рішення анулювати результати голосування, замінити систему голосування і провести повторне голосування.
Нова система голосування виключає правопорушення, які були можливі при використанні попередньої системи.
Голосування проводиться одну добу. Початок голосування о 12 годині 19 березня 2013 року. Кінець голосування о 12 годині 20 березня 2013 року.
Кожен користувач, який увійшов під своїм іменем, може проголосувати лише один раз.
З одного комп'ютераоднієї і тієї ж ip-адреси) можна проголосувати лише один раз, тому голосування кількох людей з одного комп'ютера неможливе.
Адміністрація сайту просить вибачити за незручності, але вони були спричинені бажанням забезпечити чесне і прозоре голосування.
Будь ласка, переголосуйте до 12 години 20 березня 2013 року. Якщо Ви не голосували, але система показує, що Ви вже проголосували, то очистіть історію (cookies) у браузері.
Сподіваємось, що результати конкурсу не будуть викликати жодного сумніву в чесності і об'єктивності.

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти