У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

19 жовтня 2017 р. у рамках реалізації Проекту «Комплексна інформатизація навчального процесу на фізико-математичному факультеті в 2017-2019 рр.» (керівник проекту: ректор університету акад. Андрущенко В.П., наукові консультанти: проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання проф. Кудін А.П., декан факультету проф. Працьовитий М.В.) відбулось відкриття віртуального навчального середовища факультету (ВНС ФМФ).

imgonline-com-ua-Compressed-72UOg6D46a4ZO3.jpg

ВНС ФМФ – це система Web-сервісів і навчального контенту, яка реалізує можливість студентам фізико-математичного факультету незалежно від місця перебування (за наявності Internet-покриття) у зручний для себе час брати участь в навчальному процесі.

В ході заходу було презентовано: електронний розклад занять для денної форми навчання (http://ei.npu.edu.ua/Client/Client/?fmf) і розроблені викладачами факультету та фахівцями Центру цифрових технологій навчання НПУ імені М.П.Драгоманова дистанційні курси для студентів 1 і 2 курсів пілотних спеціальностей «Математика» і «Середня освіта (математика)». Перевагами використання електронного розкладу є доступ 24 години 7 днів на тиждень зі смартфону чи планшету, можливість налаштувати отримання оперативних повідомлень про усі зміни в розкладі і автоматичні нагадування про найближчі події, контрольні заходи тощо. Водночас, електронний розклад – це не електронна копія друкованого розкладу, а інтерактивна система, що дозволяє в один клік на назві дисципліни перейти до контенту відповідного дистанційного курсу в системі електронного навчання Moodle.    

Завдяки спільній роботі розробників Проекту: Центру дистанційних технологій навчання НПУ імені М.П.Драгоманова, адміністрації факультету і викладачів студенти факультету отримали можливість цілодобового доступу до освітніх ресурсів у цифровій формі та автоматизованих засобів самоконтролю, а також постійної комунікації із викладачами курсів, що дозволить забезпечити максимально високу ефективність організації самостійної роботи в процесі навчання, стимулюватиме студентів до самонавчання і саморозвитку і. як результат, підвищить якість надання освітніх послуг.

Учасники заходу з великою зацікавленістю слухали доповідь керівника розробників програмного продукту - проректора з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання проф. Кудіна А.П. про нові можливості для навчання, в якій він наголосив, що це лише перший етап реалізації Проекту, розрахованого на 2 роки, кінцевим результатом якого стане перехід на сучасну європейську форму навчання – змішане навчання. Тож бажаємо розробникам і учасникам подальших успіхів і з нетерпінням чекаємо на нові повідомлення!

imgonline-com-ua-Compressed-boJgYzpIJqEm4.jpgimgonline-com-ua-Compressed-CHTTZzs79Cc883.jpgimgonline-com-ua-Compressed-NgavSuqJJRPzX.jpgimgonline-com-ua-Compressed-p9qJ3Au8wYw8i.jpgimgonline-com-ua-Compressed-uHnM40Mc3su6o.jpg

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти