У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

19 квітня о 14.00 в 340 аудиторії відбудеться лекція відомого німецького космонавта, професора, завідувача кафедри космічної техніки Мюнхенського технічного університету Ульріха Ганса Вальтера на тему: "Пригоди на Шатлі SpaceLab космічної місії D-2".

На лекції буде присутній Каденюк Леонід Костянтинович, перший космонавт незалежної України, генерал-майор ВПС України, Герой України.

Ульріх Ганс Вальтер у 1993 року літав в космос в якості інженера-дослідники на борту Шатлу Spacelab місії D-2, де провів 89 наукових експериментів. Автор 5 книг (серед них підручник "Космонавтика") і більше 80 наукових публікацій і численних науково-популярних статей про польоти в космос та космічні технології.
Президент Герман-Оберт музею в м.Фюрт, член Науково-консультативної ради Німецького музею. Нагороджений Хрестом за заслуги Федеративної Республіки Німеччина, медаллю Вернера фон Брауна та був обраний в 2008 році професором року в категорії інженерні науки та інформатика.
З січня 2011 року веде програму "По дорозі в космос з Ульріхом Вальтером", а також інші науково-технічні програми на каналі National Geographic Channel.

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти