У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020№ 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби (СОVID-19), спричиненої коронавірусом «SARS-CoV-2», постанови головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (СОVID-19)», беручи до уваги лист Міністерства освіти і науки України від 31.08.2020 №1/9-493,

НАКАЗУЮ:

 

Затвердити та ввести у дію:

1. Алгоритм дій у разі виявлення у здобувача вищої освіти/працівника, викладача ознак гострого респіраторного захворювання та ознак коронавірусної хвороби (СОVID-19) при перебуванні в НПУ імені М.П. Драгоманова (додається).

2. Алгоритм дій у разі виявлення у здобувача вищої освіти, який проживає у гуртожитку студентського містечка НПУ імені М.П. Драгоманова, ознак гострого респіраторного захворювання (додається).

3. Деканам факультетів, керівникам структурних підрозділів призначити своїми службовими розпорядженнями відповідальних осіб на факультетах/структурних підрозділах щодо дій у випадку виявлення коронавірусної хвороби у здобувачів вищої освіти/викладачів/працівників університету.

4. Деканам факультетів, керівникам структурних підрозділів подавати інформацію щодо хворих на СОVID-19 щопонеділка (на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), зокрема кількість здобувачів освіти, працівників/викладачів, хворих на СОVID-19; кількість здобувачів освіти, працівників/викладачів на самоізоляції, обсервації, не допущених до роботи та навчання.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на проректора з перспективного розвитку та інфраструктури Гамулу І.А. та проректора з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи Корця М.С.

Ректор університету В.П. Андрущенко

 

Переглянути наказ!

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти