У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

25 листопада 2020 р. о 14:00 на Фізико-математичному факультеті розпочала роботу Студентська наукова конференція «Фізика і математика: вчора, сьогодні, завтра».

Відкрив конференцію декан факультету проф. Микола Вікторович Працьовитий. В своєму вітальному слові Микола Вікторович наголосив на важливості розвитку студентської науки, побажав доповідачам реалізувати задумане і зацікавити своєю темою дослідження та результатами слухачів, слухачам – плідних дискусій і нових ідей для пошуків, всім – успіхів і гарного настрою, сміливих планів і мрій, вчасної і якісної їх реалізації та здоров’я.

1

З вітальним словом до учасників звернулась також Голова НТСА ФМФ НПУ імені М.П.Драгоманова Валерія Шклярська, побажала всім чудового настрою, легкого виступу та цікавих запитань.
Представлені на Пленарному засіданні доповіді викликали інтерес, жваво обговорювались. В ході обговорення було поставлено ряд нових проблем.
Всього ж протягом 3-х днів конференції проведено 8 засідань – пленарне і 7 секційних, представлено 86 доповідей, з них 5 – пленарних. За результатами роботи Конференції формується Збірник матеріалів.
Важливо відмітити, що до роботи Конференції долучились не лише студенти старших курсів бакалаврату та магістранти, але й першокурсники, тож на факультеті готується достойна наукова зміна.
Бажаємо всім учасникам подальших успіхів у науковому пошуку!

9 

2

3

4

6

7

8

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти