У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Оголошення

У зв’язку із пандемією коронавірусної хвороби у 2020-2021 навчальному році Міністерство освіти і науки України вирішило відмовитись від проведення ІІ – IV етапів Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Водночас з метою підтримки високої якості математичної та природничої освіти та забезпечення неперервності і наступності олімпіадного руху в Україні, Київський національний університет імені Тараса Шевченка виступив з ініціативою щодо організації та проведення на базі провідних університетів України обласних олімпіад з математики.

Спілка ректорів вищих навчальних закладів України підтримує таку ініціативу і у відповідному листі рекомендувала університетам проведення обласних олімпіад з математики задля збереження мотивації школярів до вивчення математики. Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова вирішив провести обласну олімпіаду з
математики для учнів Київської області 31 січня 2021 року. Для участі в олімпіаді запрошуються зацікавлені учні 7-11 класів закладів середньої освіти Київської області.

Для участі в олімпіаді потрібно пройти реєстрацію до 12:00 24 січня 2021 року за посиланням:
Реєстрація учасників олімпіади з математики

Деталі щодо умов проведення олімпіади будуть оновлюватись на цій сторінці, тому, будь ласка, слідкуйте за оголошеннями. Окрім того, з актуальною інформацією про олімпіаду можна ознайомитись на сайті математичних олімпіад в Києві.

Проведення олімпіади і перевірка олімпіадних робіт будуть проведені з дотриманням протиепідеміологічних заходів.

 

Інформаційне повідомлення для зареєстрованих учасників

Олімпіада розпочнеться о 10 годині в приміщенні Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова за адресою м. Київ, вул. Пирогова, 9 (станція метро «Університет»).

Номер аудиторії, в якій буде писати учасник, зазначено у особистому повідомленні, яке надіслано на пошту, яку вказав учасник у реєстраційній формі. Тривалість олімпіади - 4 години (3 години для 7 клас).

З собою потрібно мати:

  1. якнайменше одну захисну маску (рекомендується мати додаткову маску, оскільки тривалість олімпіади -- чотири години);
  2. підписану заяву від батьків про дозвіл брати участь в олімпіаді (зразок у прикріпленні листа);
  3. учнівський квиток або довідку зі школи з фотографією (також можна мати окремо два документи: довідку зі школи без фотографії разом з будь-яким документом з фотографією, що підтверджує особу);
  4. ручку, олівець, один чистий зошит у клітинку, інше канцелярське приладдя за потреби (нагадуємо, що калькуляторами, телефонами та іншими електронними пристроями користуватися заборонено);
  5. воду, шоколадку чи інший перекус.

Відповідальна особа учасника не має права заходити всередину університету, навіть до холу, бо там може бути велике скупчення людей, чого за теперішніх умов варто уникати. Після того, як ваша дитина заходить до приміщення супроводжуючий вільний приблизно до 14:00. Десь починаючи з цього часу варто очікувати учасників, що завершили олімпіаду.

До олімпіади не будуть допущені учасники із симптомами респіраторних захворювань: кашель, нежить, підвищена температура.

Приходьте не раніше як за 15-20 хвилин до початку олімпіади!

Організатори олімпіади забезпечать виконання наступних умов:

- При вході до університету перевіряється температура тіла.

- Учасники заздалегідь розподіляються по аудиторіях з урахуванням розмірів аудиторій так, що:

- максимальна кількість людей в аудиторії - 20.

- відстань між учасниками в аудиторіях якнайменше 1,5 метри.

Бажаємо успіхів!

Фото з олімпіади - на офіційній Facebook-сторінці Фізико-математичного факультету НПУ імені М.П.Драгоманова: https://www.facebook.com/fmf.npu (будуть оновлюватись поступово)

 

Попередні результати Олімпіади:

7 клас https://shorturl.at/hlJS7
9 клас https://shorturl.at/dgiFT
10 клас https://shorturl.at/fwHNZ
11 клас https://shorturl.at/hFMSZ
 
Розв'язання задач Олімпіади:
 
Остаточні результати Олімпіади (після апеляції)
   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти