У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

19 квітня відбулась лекція для студентів Фізико-математичного інституту відомого німецького космонавта, професора, завідувача кафедри космічної техніки Мюнхенського технічного університету Ульріха Ганса Вальтера на тему: "Пригоди на Шатлі SpaceLab космічної місії D-2". Лекція викликала неабиякий інтерес як в студентів, так і у викладачів. Тому в аудиторії не було вільного місця. Ульріх Вальтер розповів про підготовку до польоту в космос, про сам політ, про дослідження, які проводились в невагомості. Варто відзначити талант німецького науковця як  лектора: півтори години минули швидко, але не непомітно. Багато нового та цікавого отримав, мабуть, кожен хто був присутній на лекції.

  Кілька слів про свої враження від польоту в космос сказав і  перший космонавт незалежної України Каденюк Леонід Костянтинович, який пообіцяв в майбутньому зробити окрему лекцію у нас в університеті.

Для тих хто з якихось причин не зміг бути присутній на цій пізнавальній події Вікторією Шелест було знято відео, яке можна перглянувши натиснувши "Детальніше".

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти