У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

1. Програма комплексного кваліфікаційного екзамену для спеціальності 014 Середня освіта (Фізика), (дод. спеціалізація: середня освіта (математика, інформатика) та дод. спеціалізація: середня освіта (інформатика, астрономія)), денна форма навчання, 1р. та 4 міс. 

2. Програма комплексного кваліфікаційного екзамену для спеціальності 014 Середня освіта (Фізика), (дод. спеціалізація: середня освіта (математика, інформатика) та дод. спеціалізація: середня освіта (інформатика, астрономія)), заочна форма навчання, 1р. та 4 міс.

3. Програма комплексного кваліфікаційного екзамену для спеціальності 014 Середня освіта (Математика), дод. спеціалізація: середня освіта (фізика, інформатика), денна та заочна ф.н., 1 р. та 4 міс.

4. Програма комплексного кваліфікаційного екзамену для спеціальності 014 Середня освіта (Математика), дод. спеціалізація: середня освіта (економіка, інформатика), денна та заочна ф.н., 1 р. та 4 міс.

5. Програма комплексного кваліфікаційного екзамену для спеціальності 111 Математика, дод. спеціалізація: фінансова математика, денна та заочна ф.н., 1 р. та 4 міс.

6. Програма комплексного кваліфікаційного екзамену для спеціальності 111 Математика, дод. спеціалізація: математична фізика, денна та заочна ф.н., 1 р. та 4 міс.

7. Програма комплексного кваліфікаційного екзамену для спеціальності 113 Прикладна математика, денна ф.н., 1 р. та 4 міс.

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти